Cene nepremičnin gredo v nebo

25.09.2017
Grebli so se za stanovanje, v trenutku 30 klicev!

 Na spletnem portalu Žurnal24 si preberite članek mnenje  našega nepremičninskega posrednika, ki je specializiran za trženje stanovanjskih nepremičnin, Romana Prskalo o tem, kako cene najema stanovanj rastejo ter da je povpraševanje po najemu stanovanj v zadnjih treh mesecih zelo dobro:

 

"Da je povpraševanje za nakup stanovanj dobro, pritrjujejo tudi v nepremičninski družbi METROPOLA IN d.o.o. "Kar se tiče prodaje, je zelo dobro povpraševanje,"  pravi Roman Prskalo iz nepremičninske družbe METROPOLA IN d.o.o. in dodaja, da se stanovanja tudi dobro oddajajo. "Cene najemov se od krize leta 2008 počasi dvigujejo, na začetku so padle, leta 2014 so dosegle dno, sedaj spet rastejo," razlaga Prskalo. "Za najem je, zlasti v mesecih avgust, september in oktober, zelo veliko zanimanja. K temu prispeva prihod študentov v Ljubljano, povpraševanja pa je največ po manjših enotah, od garsonjer do dvosobnih stanovanj."


"Dvosobno stanovanje, veliko 50 kvadratnih metrov, s kuhinjo, dnevnim prostorom in še eno sobo, brez otroške sobe, je mogoče dobiti za 500 do 600 evrov na mesec," razlaga Roman Prskalo iz nepremičninske družbe METROPOLA IN d.o.o. "Za večja, trisobna stanovanja, velikosti med 80 do 100 kvadratnih metrov, je cena od 700 evrov na mesec naprej, zanimanja zanje je manj."
 

Celoten članek je dostopen na povezavi.

#1 - Cene nepremičnin gredo v nebo