Poslovni prostor|Pisarna|250,00 m2|2008

Ljubljana mesto, Šiška

Cena: 11 €

Cena: 11 €/m2.

V sodobno novozgrajeni stavbi (Mega Center) na Verovškovi oddamo poslovne prostore od minimalno 50 m2 do 1.400 m2 uporabne površine na etažo. Na razpolago so še etaže od 1. -3. ter od 6. -8. Tipicna etaža je zasnovana po principu \"Open-office\", kar omogoca individualno razporeditev prostorov s predelnimi stenami, stroške dokoncanja nosi lastnik. Na doloceno najemno površino pripada tudi parkirno mesto, obstaja tudi možnost najema zunanjenga in notranjega parkirišca. Cene v MCII že od 10 €;/ m2, oddamo.

Poslovni objekt je lociran na ugodni primestni lokaciji v bližini centra mesta. Območje severovzhodno od Litostroja se razvija v atraktivno primestno lokacijo.

Stavba je opremljena z vsemi potrebnimi priključki, v primeru izpada električne energije zagotavljajo agregati avtonomijo še 5 ur. Objekt vsebuje 6 dvigal, od katerih je eno tovorno in eno požarno dvigalo.

Vsa nadstropja imajo zgrajeno: spuščen strop, predelne stene, tehnični pod, sanitarije, razsvetljavo, ogrevanje, hlajenje in naravno prezračevanje.

V pritličju objekta se nahaja receptorska služba ter gastronomski del s kuhinjo, restavracija s cateringom, namenjen najemnikom ter zunanjim obiskovalcem.

Ključne specifikacije

  • PP00145NZ
  • 2008

Cena: 11 €

Niko Žitnik nepremičninski posrednik

Dodaj med priljubljene Ne prikazuj več tega oglasa

Morda bi vas zanimalo tudi