Parcela|Zazidljiva|687 m2

Obalno - kraška, Sežana, Dutovlje

Cena: 52.000 €

V osrčju Krasa prodamo zemljišče v izmeri 687 m2, ki ga sestavljata dve parceli. Obe parceli sta zazidljivi. Na parceli v izmeri 204 m2 je prej stala hiša, parcela v izmeri 483 m2 pa se je od nekdaj uporabljala kot njen vrt, zato se parceli prodajata skupaj kot celota. Obe parceli imata uvoz iz ceste. Zraven se nahaja vsa infrastruktura. Zemljišče nudi odlično priložnost za izgradnjo stanovanjske hiše ali za počitniško rabo.

Parceli stojita na odlični mirni lokaciji v Velikem Dolu v naselju Dutovlje, ki se nahaja v občini Sežana.

V Dutovljah se nahaja vsa pomembna infrastruktura - šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, pošta, gostilna, železniška in avtobusna postaja itd. Tudi dostop do avtoceste je oddaljen le cca. 15 min. Do morja pa potrebujete le približno 20 minut.

Vasica Veliki Dol je le 2 km oddaljena od meje z Italijo, 12 km od Italijanske obale, 7 km od očarljivega mesteca Dutovlje in le kratko vožnjo stran od zgodovinskega mesta Štanjel ter do Lipice, zibelke lipicancev. Prav tako le 20 km loči od Sežane, ki je gospodarsko, prometno, izobraževalno, kulturno ter zdravstveno središče slovenskega Krasa.

Kras je poseben svet, znan po svojem odličnem vinu in pršutu, kraških jamah, samosvoji kraški arhitekturi ter številnih kolesarskih in pohodniških poteh.

Ključne specifikacije

  • 687 m2
  • PP583

Cena: 52.000 €

Tajništvo METROPOLA IN d.o.o. nepremičninski posrednik

Dodaj med priljubljene Ne prikazuj več tega oglasa

Morda bi vas zanimalo tudi