Parcela|Zazidljiva|10312 m2

Hrvaška, Bilice

Cena: 95 €/m2

Naprodaj je zemljišče za stanovanjsko gradnjo v Bilicah pri Šibeniku v izmeri 10.312 m2.

Od morja je zemljišče oddaljeno le 4,5 km. Nahaja se v neposredni bližini avtocestnega priključka na avtocesto A1 ter v neposredni bližini jadranske magistrale.

Prednosti te lokacije so, da v okolici ni nobene industrije ali industrijskih con, zato so Bilice obdane z neokrnjeno naravo, po drugi strani pa se nahajajo v neposredni bližini turističnih središč mest Šibenik in Skradin ter Nacionalnega parka Krka.

Lokacija je primerna predvsem tudi za domačine, ki želijo svoj dom najti izven mestnega vrveža Šibenika, po drugi strani pa so Bilice od Šibenika oddaljene le cca. 8 km.

Poleg stanovanjske gradnje je možna tudi gradnja za turizem, kot npr. izgradnja devetnajstih modularnih hišk z restavracijo, parkirnimi mesti in zelenimi površinami. Idejna zasnova s prikazom ureditvene situacije in območja v širšem merilu ter z opisom modularnih objektov je že izdelana.

OPREMLJENOST ZEMLJIŠČA:
- Ob zemljišču je asfaltirana cesta, ob kateri so na drugi strani novozgrajene hiše.

- Obstaja električna napeljava, vodovod in telekomunikacijske povezave.

- Naselje ima urejeno komunalno oskrbo: dobavo vode in zbiranje ter odvoz odpadkov. Kanalizacije ni, so pa na območju več prekatne greznice.

Cena: 95 EUR/m2

Po vsej obali Bilic so čudovite plaže in serija slikovitih zalivčkov, v katerih ni gneče niti sredi viška turistične sezone. Parkirnih prostorov ob plaži je dovolj, morje je plitvo in zaradi tega idealno za družine z otroci. Območje omogoča aktivne počitnice z mnogimi dejavnostmi, med njimi so jadranje, kolesarjenje in pohodništvo, gorsko plezanje, kayaking, surfanje ter nogomet in košarka. V Bilicah se nahajajo plaže: Mikulandre, Šparadići, Vrulje in Kalauzovac. Prednosti te lokacije so v tem, da v okolici ni nobene industrije ali industrijskih con, zato so Bilice obdane z neokrnjeno naravo, po drugi strani pa se nahajajo v neposredni bližini turističnih središč mest Šibenik in Skradin ter Nacionalnega parka Krka.

Ključne specifikacije

  • 10312 m2
  • PP717

Cena: 95 €/m2

Tajništvo METROPOLA IN d.o.o. nepremičninski posrednik

Dodaj med priljubljene Ne prikazuj več tega oglasa